Neprehliadnite

PGA Championship: Woods trénoval v dejisku major turnaja

 

Všetko nasvedčuje tomu, že hviezdny Tiger Woods bude štartovať aj na druhom major ívente sezóny. Pätnásťnásobný major šampión sa predstavil na US Masters a nedávno si zahral tréningové kolo v dejisku turnaja PGA Championship (19.-22. mája 2022).

Američan Woods, ktorý sa ešte stále zotavuje z vážnej autonehody, prekvapí odbornú aj laickú verejnosť už svojim štartom na aprílovom US Masters. Tridsaťšesťročný zámorský borec sa vrátil do súťažného kolotoča po dlhých 14 mesiacoch po desivej autohavárii, po ktorej mu dokonca hrozila amputácia nohy. V boji o zelené sako v Augusta National tesne prešiel katom, aby nakoniec „dokríval“ na 47. mieste.

„Som nadšený z toho, kam som sa posunul, že môžem trénovať a že môžem robiť všetky veci na to, aby moja noha bola stále silnejšia. Potrebujem ešte viac času na uzdravenie,“ uviedol vtedy po US Masters s tým, že svoj ďalší program bude ešte len upresňovať. Už vtedy však potvrdil, že chce štartovať aj tohtoročnom 150. ročníku The Open v St. Andrews, kde dvakrát zdvíhal nad hlavu slávny Klaretový džbán pre víťaza.

Súčasne Woods kývol na svoj ďalší štart, ktorým bude turnaj J. P. McManus Pro-Am v írskom Adare Manor ešte pred The Open. A teraz to vyzerá, že si Američan zapíše do svojho kalendára aj PGA Championship. To preto, že si bol zahrať tréningové kolo v dejisku druhého majoru sezóny na ihrisku Southern Hills Country Clubu v Tulse. Na rovnakom mieste v roku 2007 vyhral PGA Championship o dve rany.

Podľa očitých svedkov obišiel Woods všetkých osemnásť jamiek v doprovode šéfa miestnych profesionálov Caryho Cozbyho, ktorý mu robil caddieho. Woods sa pohyboval po ihrisku v kraťasoch a so sťahovacou nohavicou na operovanej pravej nohe.  Woods aktuálne figuruje na zozname prihlásených hráčov nielen na PGA Championship, ale aj na nasledujúcom US Open.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv