Neprehliadnite

LIV Golf Invitational: Riaditeľ Norman skloňuje veľké mená

 

Už v najbližšom období sa golfová verejnosť dozvie mená prvých hviezdnych účastníkov konkurenčnej série LIV Golf Invitational financovanej saudskoarabskými investormi. O výnimku na prvý lukratívny turnaj neďaleko Londýna požiadalo 80 profesionálov z PGA Tour.

Generálny riaditeľ štátnej spoločnosti LIV Golf a šéf súťaže Greg Norman údajne uviedol, že do tímovej súťaže s celkovo dotáciou 255 miliónov dolárov, sa už prihlásilo viacero hviezd vrátane major šampónov. Medzi spomínanými hráčmi sa spomínajú aj mená hráčov ako sú dvojnásobný víťaz US Masters Bubba Watson, bývalá svetová jednotka Lee Westwood, Kevin Na, Martin Kaymer či Ian Poulter. Na každom z minimálne ôsmich turnajov bude hrať dvanásť štvorčlenných tímov o prémiu 25 miliónov USD.

Ak niektorý z účastníkov turnaja skončí aj posledný v individuálnom hodnotení, tak zinkasuje minimálnu čiastku 120.000 USD.  Najlepší borec v individuálnej časti dostane 4 milióny USD. Na každom z lukratívnych turnajov si tri najlepšie družstvá rozdelia medzi sebou čiastku 5 miliónov USD. Celkový víťaz  série LIV Golf Invitational si rozdelí sumu 50 miliónov USD.

Prvá z ôsmich plánovaných akcií sa uskutoční v júni v Centurion Clube neďaleko Londýna. S 25 miliónmi dolárov na odmenách pôjde o najlukratívnejší turnaj v histórii golfu. „Rešpektovali sme US Masters, ale právoplatné miesto pre hráčov  je tam, kde chcú byť oni sami. Preto sa o nás stále veľmi intenzívne zaujímajú.  Už máme aj podpísaných hráčov, ale úprimne povedané, nezáleží na tom, kto bude hrať. Akcia sa určite uskutoční,“ povedal žralok Norman.

-jj-

 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv