Neprehliadnite

DJ a Paulina Gretzká sú už oficiálne manželia

 

Po takmer desaťročí spoločného života si golfista Dustin Johnson zobral za ženu Paulinu Gretzkú. Dcéru slávneho hokejistu Wayne Gretzkého pritom požiadal o ruku už v roku 2013. 

Celebritný pár, ktorý sa dal dokopy pred deviatim rokmi a rovnaký rok sa aj zasnúbili. Tridsaťsedemročný Dustin a 33-ročná Paulina majú spolu dve deti – sedemročného Tatuma a štvorročného Rivera. To, že sa schyľuje k oficiálnemu uzavretiu manželstva, bolo zrejmé predovšetkým na  základe správ zo sociálnych sietí. Svadobný víkend sa odohral v luxusnom päťhviezdičkovom letovisku Blackberry Farm v štáte Tennessee.

Svoje áno si dlhoroční snúbenci povedali v sobotu popoludní pri obrade v elegantnom gigantickom stane za účasti najbližšej rodiny a priateľov. Len na dokreslenie, ceny izieb za jednu noc začínajú na čiastke 1045 USD a vyžaduje sa od všetkých ubytovanie minimálne na tri noci. Ešte pred samotným obradom Paulina zverejnila niekoľko snímok z príprav svadobnej tabule, so svojou rodinou a priateľmi a odtajnila aj romantický odkaz od svojho nastávajúceho manžela.

„Paulino, si láskou môjho života. Počítam sekundy, než si ťa vezmem. Milujem ťa na mesiac a späť . Xo, Dustin.“ Kto ale čakal záplavu fotografií a videí zo svadobného obradu, musel byť sklamaný. Nič také sa nekonalo. Napokon, pozvaní hostia museli súhlasiť s tým, že svoje mobily odložia a na obrade ich mať nebudú.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv