Neprehliadnite

DeChambeau už po operácii pomaly začína švihať

 

Američan Bryson DeChambeau, ktorý patrí ku golfistom s najdhším odpalom, už po operácii zápästia opäť zarezáva. Na návrat k súťažnému golfu to ešte nevyzerá, ale jeho hra jednou rukou pôsobila impozantne.

Problémy so zápästím limitovali DeChambeaua už niekoľko mesiacov. Zranenie si spôsobil pri hraní stolného tenisus počas februárového turnaja Saudi International. Tam musel odstúpiť po prvom kole a problémy neustupovali ani v ďalších týždňoch. Na turnaje sa vrátil až na konci marca na jamkovke v Austine, ale nepostúpil ani zo základnej skupiny. Napokon neuspel ani naposledy na US Masters, kde neprešiel katom. Aj preto sa rozhodol pre chirurgický zákrok.

„Pokúšal som sa hrať a napriek tomu zraneniu na niekoľkých turnajoch vrátane US Masters, ale ukázalo sa, že toto je zranenie, ktoré vyžaduje operačný zákrok,“ skonštatoval DeChambeau. „Kvôli trvajúcim ťažkostiam a bolestiam som zmenil uchopenie aj švih, čo malo za následok moju neschopnosť hrať golf na tej najvyššej úrovni. Nebolo to pre mňa ľahké fyzicky ani psychicky,“ priznal víťaz ôsmich turnajov PGA Tour vrátane US Open 2020.

Operáciu zlomenej kostičky v ľavom zápästí podstúpil 28-ročný Američan 14. apríla, ale pomerne čoskoro neodolal a opäť vzal golfovú palicu do ruky. V tomto prípade ale skutočne len do jednej, do tej zdravej pravej. Pri charitatívnej akcii na Bahamách ale ukázal, že títo špičkoví golfisti to dokážu aj jednou rukou. Zatiaľ ale nie je isté, kedy sa vráti na golfové turnaje, ale chcel by stihnúť druhý major v roku na PGA Championship (19. mája).

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv