Neprehliadnite

Woodsa uviedli do Siene slávy, dcéra ho rozplakala

 

Hviezdny golfista Tiger Woods, ktorý sa stále zotavuje po autonehode, sa v Ponte Vedra Beach stal členom golfovej Siene slávy.  V sídle PGA Tour na Floride vzdala hold otcovi, ktorý kríval, 14-ročná dcéra Sam Alexis Woodsová.

„Tati! Do otcovskej Siene slávy som ťa uviedla už dávno, ale dnes som tak hrdá, že teba, svojho otca Tigra Woodsa, môže uviesť aj do tej golfové,“ s úsmevom poznamenala Sam Alexis. Spolu s Tigrom ocenil aj bývalého komisionára PGA Tour Tima Finchema, niekdajšiu elitnú hráčku Susie Maxwellovú Berningovú a dizajnérku golfových ihrísk Marion Hollinsovú.

„Práve som prehral stávku so Stevom Strickerom, že nebudem plakať,“ uviedol  emotívne naladený Woods, ktorý od ťažkej minuloročnej autonehody, na najvyššej úrovni nehráva. Napriek tomu nedávno paradoxne ovládol poradie nového programu PGA Tour, ktorý oceňuje hráčov za ich popularitu a prínos pre elitný okruh. Za triumf v hodnotení „Player Impact“ získal osem miliónov dolárov.

Počas kariéry 46-ročný Woods na okruhu PGA ovládol 82 turnajov. Na konte má aj 15 triumfov na majoroch, viac ich s 18 úspechmi získal len Jack Nicklaus. Woods navyše ako jediný v modernej ére dokázal zvíťaziť na štyroch majoroch za sebou. Na triumfy z US Open, British Open a PGA Championship v roku 2000 nadviazal v sezóne 2001 zeleným sakom na US Masters.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv