Neprehliadnite

Women’s Golf Classic: Spilková v Arizone na 35. mieste

 

Česká golfistka Klára Spilková obsadila delené 35. miesto na druhom turnaji nižšej americkej série Epson Tour. Women’s Golf Classic v Arizone ovládla Španielka Fátima Fernándezová (-17), za ktorou zaostala  Spilková o 11 úderov.

Česká profesionálka pred dvoma týždňami nedokončila svoj prvý tohtoročný turnaj zo zdravotných dôvodov. V Arizone zvládla celý turnaj a najlepší výkon predviedla v druhom kole, v ktorom mala sedem birdie a jedno bogey. Pod par sa dostala aj vďaka eaglu tiež v treťom kole (-2) a posunula sa na 28. miesto.

Záverečný deň mala pražská rodáčka päť berdíkov, ale zároveň zapísala rovnaký počet bogey a o sedem miest klesla. Spilková, ktorá sa cez Espon Tour chce vrátiť na prestížnu LPGA Tour,  je aktuálne prihlásená na kvalifikáciu turnaja LPGA v Carlsbade. Pokiaľ tam neuspeje, mala by štartovať na Epson Tour v Kalifornii.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv