Neprehliadnite

US Masters: Mickelson bude v Auguste chýbať po 28 rokoch

 

Po prvý raz od roku 1994 nebude americká golfová hviezda Phil Mickelson štartovať na slávnom turnaji US Masters, ktorý trikrát vyhral. Päťdesiatjedenročný Američan nedávno oznámil, že si dá od golfu pauzu.

Lefty sa nepredstaví ani na obľúbenej akcii v Auguste, kde získal polovinu zo svojich šiestich major titulov. Mickelson sa dočasne stiahol z turnajov po afére so svojimi výrokmi na adresu Saudskej Arábie, ktorá chystá lukratívnu golfovú Super League.

Jeden z najlepších ľavorukých golfistov všetkých čias a člen golfovej Siene slávy arabskú krajinu kritizoval za porušovanie ľudských práv a použil pri tom aj vulgárne výrazy. Neskôr sa síce verejne ospravedlnil, avšak napriek tomu sa rozhodol, že od súťažného golfu si dá pauzu na neurčito.

Mickelson na US Masters triumfoval v rokoch 2004, 2006 a 2010 a teraz bude chýbať v súboji o zelené sako prvýkrát za 28 rokov. Prvý major turnaj v roku sa uskutoční na ihrisku Augusta National od 7. do 10. apríla. V druhej polovici mája by mal Mickelson obhajovať titul na ďalším major ívente – PGA Championship.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv