Neprehliadnite

Výročná konferencia SKGA na pôde FTVŠ

 

Tretí februárový piatok sa uskutočnila priestoroch Fakulty telesnej výchovy a športu UK Bratislava výročná konferencia Slovenskej golfovej asociácie (SKGA).

Na konferencii, tradičnom stretnutí členských klubov a ďalších subjektov, hodnotili prítomní účastníci minuloročnú golfovú sezónu a plán činnosti golfového hnutia na roku 2022. Súčasťou konferencia bola aj široká debata o niekoľkých témach.

Po riadnom päťročnom mandáte opäť nanovo zvolili revíznu komisiu v zložení Ján Spůra, Maroš Očadlík a kontrolór. Na tejto pozícii prevzala štafetu Alica Fisterová po Slavomírovi Brudňákovi, ktorému týmto patrí veľká vďaka za jeho usilovnú prácu pre SKGA.

„Veríme, že tento rok začneme so súťažami po dvoch rokoch opäť v normálnom režime bez pandemických obmedzení. Želám všetkým peknú hru a teším sa na stretnutie na grínoch,“ povedal na záver sekretár SKGA Kamil Balga.

-jj-, SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv