Neprehliadnite

US Open: Návrat legendárnej Sörenstamovej po 14 rokoch

 

Legendárna hráčka a súčasná prezidentka Európskej golfovej federácie Annika Sörenstamová bude ozdobou štartovného pola na tohtoročnom US Open. Švédka sa predstaví na major turnaji v zámorí po 14 rokoch.

Päťdesiatjedenročná Sörenstamová, ktorá má švédske aj americké občianstvo, dokázala počas aktívnej kariéry trikrát triumfovať na US Open. Na americký major turnaj sa kvalifikovala vďaka vlaňajšiemu prvenstvu na seniorskom US Open, ktorý pri svojej premiére ovládla s náskokom ôsmich úderov.

Účasť severanky na majore, ktorý sa uskutoční začiatkom júna na ihrisku Pine Needles v Severnej Karolíne, potvrdila americká golfová asociácia. „Som nadšená, že si US Open zase zahrám, zvlášť v Pine Needles. Skutočne som nečakala, že k tomu ešte niekedy dôjde, ale všetko do seba proste zapadlo,“ uviedla Sörenstamová, ktorá žije neďaleko dejiska turnaja na Floride.

Na US Open štartovala bývalá svetová jednotka pätnásťkrát a zvíťazila v rokoch 1995, 1996 a 2006. Na prestížnom ženskom profesionálnom okruhu LPGA získala 72 titulov a figuruje na treťom mieste v historickom poradí. So súťažným  golfom skončila v roku 2008, ale vlani sa k nemu už ako matka dvoch detí vrátila.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv