Neprehliadnite

SKGA: Národné golfové ligy 2022

 

Slovenská golfová asociácia (SKGA) na sezónu 2022 pripravila pre hráčov golfu pod Tatrami historicky prvé Národné golfové ligy. Čím viac klubov sa do nich zapojí, o to viac zábavy a kvalitnejšieho golfu si účastníci užijú.

V neposlednom rade budú aj zaujímavejšie finančné odmeny pre úspešné kluby (nielen pre víťazov), ktoré budú v plnej miere delené z ligových štartovacích poplatkov. Ligy sú tri – Národná golfová liga, Národná golfová liga juniorov a Národná golfová liga mid am/senior. Tímy môžu byť miešané.

V prvej zo spomínaných líg môže v každom tíme nastúpiť aj jeden PRO hráč/hráčka, pričom zúčastniť sa môžu aj nedomovskí členovia klubov. „Akékoľvek členstvo v klube musí byť založené najneskôr ku 15. marcu 2022, čo je termín uzávierky prihlášok Národné ligy – prihláška, ktoré podávajú jednotlivé kluby,“ uviedol riaditeľ turnajov Rastislav Michalák.

/Všetky podrobnosti a propozície nájdete TU:/  

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv