Neprehliadnite

Golfový projektil letel rekordnou rýchlosťou 377,2 km/h !!

 

Golfový výraz „fore“ upozorňuje hráčov z predchádzajúceho flajtu na možný zásah letiacou loptičkou. V prípade Kyle Berkshirea je to však zbytočné, pretože nedávno vytvoril nový rýchlostný rekord, keď odpálil loptičku rýchlosťou 377,2 km/h.

Bombardér Berkshire vyhral vlani majstrovstvá sveta v súťaži The Longest Drive a rovnaký zlatý úspech dosiahol na svetovom šampionáte aj v sezóne 2019. Dvadsaťpäťročný Američan zaznamenal rekordný drajv počas tréningového úletu, keď odpálil viac ako 150 loptičiek s priemernou rýchlosťou 368 km/h.

Pri 41 pokusoch presiahla rýchlosť loptičky hodnotu 370 km/h. Jeho predchádzajúce rýchlostné maximum z decembra minulého roku malo hodnotu 233,4 míľ za hodinu. Pri svojom rekordnom pokuse víťaz súťaže World Long Drive z rokov 2019 a 2021 navyše atakoval aj ďalšie rekordné číslo – rýchlosť hlavy drajvru sa blížila k hodnote 258 km/h.

Berkshire pri svojom rýchlostnom rekorde poslal biely projektil do vzdialenosti 492 yardov (450 m). Nová sezóna golfových bombardérov, ktorá štartuje za necelé dva týždne v Mesquite Sports & Events Complexu v Nevade a pokračuje druhým podujatím v Hobe Sound Polo Clubu na Floride, odštartuje aj s mladíkom z Marylandu, ktorý je evidentne dobre pripravený.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv