Neprehliadnite

DP World Tour: Španiel Rahm Hráčom roka 2021

 

Španiela Jona Rahma zvolili jeho kolegovia na DP World Tour za Hráča roka 2021 a prevzal si cenu legendárneho a zosnulého krajana Seve Ballesterosa.

Rahm získal toto ocenenie po druhý raz za tri roky. Mal skvelú sezónu, vyhral prvý major a strávil 27 týždňov ako svetová jednotka. Fyzicky dobre disponovaný golfista priniesol najviac bodov európskemu tímu na vlaňajšom rydercupovom súboji s výberom USA.

Rahm sa stal vlani prvým Španielom, ktorý ovládol U.S. Open a len štvrtým hráčom z Pyrenejského polostrova, ktorý vyhral akýkoľvek major „Vyhrať čokoľvek s menom Seva Ballesterosa je pre mňa obrovská česť, rovnako ako skutočnosť, že pre mňa hlasovali hráči DP World Tour,“ vyjadril sa Rahm.

Rahmovi sekundoval Keith Pelley, výkonný riaditeľ skupiny European Tour:  „Jonova forma bola v roku 2021 proste vynikajúca a jeho triumf na U.S. Open pred jeho rodinou bol bezpochyby zážitok, ktorý dlho zostane v pamäti. Jeho prínos vo farbách Európy na Ryder Cupe ukázal, že je to mimoriadny hráč.“

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv