Neprehliadnite

DP World Tour: Czech Masters si udržal augustový termín

 

S výrazne zvýšenou dotáciou sa tento rok sa uskutoční aj u slovenských fanúšikov obľúbený turnaj elitnej európskej série D+D Real Czech Masters. Na ihrisku Albatross vo Vysokom Újezde pri Prahe sa bude hrať od 18. do 21. augusta, pričom celkové odmeny vzrástli na 1,75 milión eur.

„Už se nemôžeme dočkať a pracujeme na tom, aby sme opäť ponúkli špičkový golf. Veríme, že sa znovu bude dariť aj domácim hráčom,“ reagoval promotér Petr Dědek mladší zo spoločnosti Relmost. Mimochodom, vlani prešli katom štyria Česi a Filip Mrůzek skončil dvanásty. Uplynulých sedem ročníkov českého turnaja sa hralo s dotáciou milión eur.  Od tejto sezóny sa European Tour sa volá DP World Tour a šéf série Keith Pelley v novembri oznámil, že sa vďaka titulárnemu sponzorovi takmer zdvojnásobí dotácia väčšiny turnajov.

Minimálna dotácia je v Európe podľa kalendára 1,75 milióna eur.  Na českom území sa odohrajú aj turnaje Challenge Tour. Relmost má v pláne zorganizovať  tri akcie s dotáciou 260.000 eur na zatiaľ neurčených miestach v termínoch 12. až 15. mája respektíve 2. až 5. júna a 16. až 19. júna. „Spoluprácu s jednotlivými ihriskami zlaďujeme. Ako obvykle dostane na týchto turnajoch šancu sa ukázať a získať skúsenosti množstvo českých profesionálov a amatérov,“ uviedol Dědek. V pláne je opäť tiež turnaj tretej európskej série Pro Golf Tour. Zatiaľ zverejnený program uzatvára Extec Trophy od 13. do 15.mája na libereckom ihrisku Ypsilon s dotáciou 30.000 eur.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv