Neprehliadnite

Woods ešte nehádže flintu do žita, ale…

 

Slávny golfista a niekdajšia svetová jednotka Tiger Woods verí, že si po vyliečení vážnych zranení nohy ešte zahrá niekoľko vybraných turnajov.

Držiteľ pätnástich turnajových titulov najvyššej kategórie major ale zároveň dobre vie, že sa po náročnej automobilovej nehode na PGA Tour už plnohodnotne nevráti. Štyridsaťpäťročný Woods v rozhovore pre zámorské médiá uviedol, že mu po februárovej havárii hrozila amputácia nohy.

Navyše, psychickú nepohodu mu zvyšovala pomalá rehabilitácia, počas ktorej strávil tri mesiace na nemocničnej posteli. Presne 271 dní po havárii ukázala legenda svoj švih „Myslím, že reálne je, aby som si ešte raz zahral na tour. Nie na plný úväzok, to už nie, ale vybrať si nejaký turnaj,“ dodal Woods, ktorý priznal, že nie je ani v polovine cesty k plnému uzdraveniu.

Woods vo februári vyletel so svojim vozidlom z cesty, utrpel otvorenou zlomeninu holennej a lýtkovej kosti a fraktúry členka a chodidla. Lekári mu museli kosti spevniť a stabilizovať pomocou kovových plátov, skrutiek a svoriek. Slávny Američan si uvedomuje, že sa mu už len ťažko podarí taký zázračný comeback ako v roku 2019.

Vtedy už mnohými odpisovaný golfista po opakovaných operáciách chrbta a kolena senzačne vyhral US Masters, svoj prvý major po 11 rokoch. „Po tej spinálnej fúzii som musel ešte raz zdolať Mount Everest. Musel som to urobiť a zvládol som to. Tentoraz už nemám telo na to, aby som vyliezol na Mount Everest, ale to je v pohode,“ skonštatoval víťaz 82 turnajov PGA Tour.

-jj-

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv