Neprehliadnite

Proshop

 

Golfový vak Titleist

Pevný samostatne stojaci ultraľahký golfový vak Titleist Players 4 Plus má štvorkomorový systém na ukladanie palíc. Obsahuje nožičky stojana z kvalitného hliníka a dvojitý popruh na nosenie, ktorý možno nastaviť na potrebné rozmery. Vak má osem samostatných vreciek na potrebné doplnky k hre. Vyniká najväčšie určené na náhradné oblečenie do dažďa, ako aj vrecko s magnetickým uzáverom na cennosti i samostatné určené pre fľašu s nápojom. Hmotnosť samotného golfového vaku je len dva kilogramy.

Pater TaylorMade

Pater je jednou z najosobnejších golfových palíc, s ktorou hráte aspoň 60 percent všetkého času. Značka TaylorMade prichádza so systémom MyTP, ktorým si prispôsobíte a personalizujete tohto spoločníka na hru. Môžete si vybrať z dvoch tvarov hlavy Juno a Soto, viacerých povrchových úprav, farieb výplní, závaží aj gripov. Hlava typu Juno je hranatá a kompaktná. Soto je oproti tomu klasický s čistým dizajnom, so zaoblenými obrysmi.

 

Galvin Green  – dámska bunda Lorene

Klasická vetru odolná bunda so zipsovým zapínaním poskytuje teplo, jeho zárukou je ľahká výstelka. Je to bunda, ktorú možno nosiť na ihrisku aj mimo neho. Tento odev je úplne odolný proti vetru, navrhnutý s vynikajúcimi vlastnosťami priedušnosti. Strečová tkanina zabezpečuje optimálnu voľnosť pohybu pri hre. Bunda poskytuje tepelný komfort v chladných podmienkach, má vodoodpudivú úpravu, ktorá udrží sucho aj v miernom daždi.

Pánske golfové topánky FootJoy Traditions

Vzhľad týchto elegantných golfových topánok vychádza z dlhej tradície značky, ktorá v nich spája to najlepšie zo svojej skúsenosti s výrobou golfovej obuvi. Tieto poskytujú komfort nosenia pri náročnej chôdzi po tvarovanom golfovom ihrisku, pričom sú ľahké, odpružené, ale ponúkajú stabilitu pri akýchkoľvek pohyboch. Povrchová úprava kože poskytuje vodotesnosť aj priedušnosť.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv