Neprehliadnite

PNC Championship: Woodsovci excelovali, ale vyhral Team Daly

 

Hviezdny Tiger Woods pri návrate ku golfu desať mesiacov po vážnej automobilovej nehode útočil na turnajový triumf. vS 12-ročným synom Charliem v záverečnom kole exhibičného turnaja rodinných dvojíc v Orlande predviedli rekordnú sériu s 11 berdíkmi, ale nakoniec zaostali o dve rany za Johnom Dalym a jeho 18-ročným potomkom „Jankom juniorom“.

„Ešte pred pár týždňami nebolo jasné, či vôbec budeme mať príležitosť si tu zahrať. Napriek tomu sme tu a bol to ten vôbec najlepšie strávený čas,“ pochvaľoval si Woods. Ako upozornili zámorské médiá, širší úsmev pri umiestnení na druhej pozícii Woods ešte nikdy nepredviedol. Šyridsaťpäťročný Američan po ťažkom zranení opakovane ukázal, že golf hrať nezabudol. „Dnes som zahral dve-tri dobré rany, ktoré leteli presne tak, ako som chcel,“ vyhlásil skromne 15-násobný major šampión  a celkovo víťaz 82 turnajov na PGA Tour.

Zopakoval ale, že má ešte veľmi ďaleko k tomu, než sa dostane späť na špičkovú úroveň. Na niekoľkých miestach zlomenú pravú nohu ešte nemôže plne zaťažovať, sťažoval si na nedostatočnú rýchlosť švihu a tiež na chabú fyzickú kondíciu. Zatiaľ čo Charlie absolvoval ihrisko po vlastných, Tiger sa po každom údere presúval k bielemu projektilu autíčkom, v ktorom sedeli aj jeho 14-ročná dcéra Sam a priateľka. „Nemám žiadnu výdrž. Pokiaľ by som sa chcel vrátiť na tour, musím získať späť vytrvalosť a odpáliť tisíce a tisíce loptičiek. Chce to čas,“ uviedol Woods, ktorý bol so synom po prvom dni na5: mieste.

Woods na konci februára minulého roka vyletel so svojim SUV Genesis z cesty a prevracal sa na relatívne strmom svahu. Utrpel pritom otvorenú fraktúru holennej a lýtkovej kosti a zlomeninu členka a chodidla. Lekári mu kosti museli spevniť a stabilizovať pomocou kovových plátov, skrutky a svoriek.  Počas svojej úspešnej golfovej kariéry podstúpil bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka profesionálov tiež niekoľko chirurgických zákrokov chrbta kolien. Turnaj PNC Championship vypísali pre 20 rodinných dvojíc a 12. priečku obsadil bývalý československý tenista Petr Korda s dcérou Nelly.

 

Výsledky turnaja PNC Championship:
/Orlando, Florida, USA/
1.
Team Daly 117 (60+57), 2. Team Woods 119 (62+57), 3. Team Thomas 120 (60+60) a Team Cink 120 (59+61), 5. Team Lehman 123 (62+61) a Team Singh 123 (61+62).

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv