Neprehliadnite

PNC Championship: Woodsov návrat, Team Korda stráca 4 rany

 

Necelý rok po vážnej autonehode a zranení nohy Tiger Woods zase ochutnal atmosféru turnajového golfu. Na rodinnej exhibícii s názvom PNC Championship spoločne so svojim 12-ročným synom Charliem predvádzajú slušný golf a delia sa o piate miesto.

V Orlande figurujú medzi legendárnymi  menami na jedenástej priečke bývalý československý tenista Petr Korda s dcérou Nelly, ktorá je aktuálne svetovou jednotkou medzi profesionálkami Štyridsaťpäťročný Woods pri návrate od februárovej automobilové nehody, pri ktorej takmer prišiel o pravú dolnú končatinu, zožal veľké ovácie divákov. Bolo poznať, že stále má bolesti a ľahko kríva, pričom na pohyb po ihrisku využíval golfové autíčko.

Prvé z dvoch kôl PNC Championship však Woods označil za úžasné. Rovnako ako ďalších päť dvojíc zahrali so synom desať úderov pod par.  Minulý rok Woodsovci obsadili delené siedme miesto. „Nesmierne sme si to užili, ale som unavený. Nemám žiadnu výdrž. Pokiaľ by sa chcel vrátiť na tour, musím získať späť vytrvalosť a odpáliť tisíce a tisíce loptičiek. Chce to čas,“ vysvetlil držiteľ 15 majorov a celkovo82 turnajových titulov na PGA Tour.

Už predtým slávny golfista pripustil, že by si rád ešte zahral na elitnom okruhu pár vybraných turnajov. Woods na konci februára minulého roka vyletel so svojim SUV Genesis z cesty a prevracal sa na relatívne strmom svahu. Utrpel pritom otvorenú fraktúru holennej a lýtkovej kosti a zlomeninu členka a chodidla. Lekári mu kosti museli spevniť a stabilizovať pomocou kovových plátov, skrutky a svoriek.

Počas svojej úspešnej golfovej kariéry podstúpil bývalý dlhoročný líder svetového rebríčka profesionálov tiež niekoľko chirurgických zákrokov chrbta kolien. Na čele exhibičného turnaja na Floride je po  dvoch kolách v konkurencii 20 rodinných dvojíc sú Stuart Cink so synom Reaganom. Kordovci v populárnej súťaži major víťazov a ich rodinných príslušníkov strácajú na prvú priečku štyri rany.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv