Neprehliadnite

Jubileum

 

Pri príležitosti dvadsiateho výročia vydania prvého čísla nášho časopisu, sme sa obrátili na viaceré osobnosti slovenského golfu, ale aj športového a spoločenského života s prosbou, či by nám nenapísali, čo želajú golfu a nášmu časopisu do nasledujúcich dvadsiatich rokov. Tu sú ich odpovede.
Text: Ivan Mičko

Andrej Glatz

Golf je šport, s ktorým je značka Mercedes-Benz, ktorú zastupujeme na Slovensku viac ako 30 rokov, úzko spätá. Bolo teda prirodzené, že so vznikom Golf revue, sme nadviazali spoluprácu, ktorá aj formou firemnej ligy pokračuje dodnes. Uplynulých dvadsať rokov bolo spojených s úspešným rastom našej hlavnej značky Mercedes-Benz na slovenskom trhu a to isté sa s určitosťou dá povedať o Golf revue. Preto časopisu želám, aby v tomto duchu pokračoval aj naďalej.

Za obdobie našej spolupráce na Slovensku vzniklo mnoho krásnych rezortov a golf sa u nás skutočne udomácnil. Počet hráčov neustále narastá a to by malo byť prioritou aj pre budúcnosť. Čím sa viac golf priblíži širokej verejnosti, tým je väčší predpoklad, že sa dokážeme výraznejšie presadiť aj na medzinárodnej scéne. Prirodzene, golf je šport, ktorý sa hrá sa v krásnom prírodnom prostredí. Aj to je motív, pre ktorý je rozšírenie golfu také žiaduce najmä v súčasnej „virtuálnej“ dobe. Takže, nech sa golfu darí čo najviac!

Vladimír Grežo, predseda predstavenstva Bratislava Turist Board

Časopisu Golf revue a tímu jeho tvorcov želám, aby dokázali vždy zareagovať na prekážky a problémy tak, ako to dokázali pred dvoma rokmi, keď sa zastavil a zmenil svet pre pandémiu. Udržať a rozvinú časopis, neustúpiť z jeho kvality a štýlu je skvelá odpoveď hodná 20. výročia a oslavy.
Slovenskému golfu prajem väčšiu propagáciu a rozšírenie na Slovensku, a tiež nadšených nových hráčov.

Zuzana Kamasová, slovenská golfistka, víťazka turnaja na LET

Slovenskému golfu želám veľa spokojných golfistov, skvelých turnajov a nové kamarátstva v golfovej komunite na celom svete. A časopisu Golf prajem veľa skvelých čitateľov.

Jozef Liba, generálny sekretár Slovenského olympijského a športového výboru

Tento nádherný časopis časovo kopíruje aj môj vzťah ku golfu. Dá sa povedať, že spolu golfovo vyrastáme. Želám mu, aby stále prinášal veľa zaujímavých golfových i športových tém, aby nás motivoval k cestám na nádherné ihriská a v čase onlinu nám aj naďalej prinášal zážitok z vône reálneho tlačeného časopisu.
A čo by si želal slovenskému golfu? Aby naše golfistky a naši golfisti sa motivovali úžasným úspechom Roryho Sabbatiniho na OH v Tokiu 2020 a v nasledujúcich rokoch sme vychovali slovenského nasledovníka.

Pavol Miškov, spolumajiteľ golfového ihriska Alpinka, Košice

Oslávenec Golf revue!
Vašim príchodom pred 20 rokmi ste vyplnili medzeru na slovenskom golfovom nebi, boli ste niečím výnimočným!
Do ďalších rokov vám prajem veľa zaujímavých vydaní a slovenskému golfu želám mnoho úspechov a pokračovanie v rovnakom trende rozvoja ako v uplynulom roku.

Jozef Munka, prezident Golfového klubu Hrubá Borša

Keď som sa dozvedel o blížiacom výročí časopisu GOLF REVUE, zasypal ma príval spomienok!
Nebolo to len o skvelom časopise, ktorý nám približuje dvadsať rokov golfové dianie na Slovensku i vo svete, ale aj o inom „poctivom“ myslení. Vyhrabal som viacero „archívnych“ čísiel a v hlave sa mi znovu obnovili spomienky na začiatky golfu u nás. Nemyslel som tým tatranský a piešťanský golf, ktoré vznikli na začiatku minulého storočia. Neskôr slovenský golf v socializme prakticky neexistoval, keďže tenis aj golf v začiatkoch socializmu boli označované ako „kapitalistické“ športy. Až prišiel november, keď sa toto ponímanie začalo meniť aj na Slovensku a keď sa aj u nás začalo s výstavbami prvých ihrísk.
Golf REVUE však zasiahol do myslenia nás potenciálnych golfistov, lebo všetky informácie, počínajúc uplatňovaním golfovej etiky, informácie o výučbe a spôsobe hry, správy o výstavbách golfových areálov, informácie o možnosti návštevách golfových areálov v Čechách i za hranicami Slovenska rozširovali naše myslenie. Veľmi prospeli informácie o našich hráčoch, ktorí sa začali uplatňovať svojimi výsledkami aj mimo Slovenska.
Rád by som poprial ďalšie sľubné pokračovanie a prinášanie nových tém v tejto skvelej činnosti. Za seba si prajem, aby som sa zúčastnil na oslavách štyridsiateho výročia vydávania GOLF REVUE.

Anton Siekel

Prezident Slovenského olympijského a športového výboru
Prajem časopisu Golf Revue a všetkým, ktorí stoja v jeho pozadí, aby sa im naďalej darilo prinášať nasej rodine golfistov tak kvalitné a zaujímavé informácie z diania nie len doma ale aj v zahraničí, tak ako tomu bolo počas uplynulých rokov. Určite nie je jednoduché nastaviť latku kvality tak vysoko, ako sa to podarilo časopisu Golf Revue a este náročnejšie je túto kvalitu každým ďalším vydaným číslom potvrdzovať.

Verim ze slovensky golf aj zasluhou casopisu Golf revue ziska mnozstvo dalsich fanusikov a priaznivcov a touto cestou este viac spropaguje tento krasny sport.

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv