Neprehliadnite

Donald Ross Invitational Junior: Tarabová hneď za víťazkou

 

Nádejná slovenská Elena Mária Tarabová obsadila na 74. ročníku turnaja Donald Ross Invitational Junior skvelé druhé miesto. Za víťaznou Američankou Ellou Stalveyovou zaostala o štyri údery. Donald Ross Invitational Junior sa hráva v Pinehurst Golf Resorte v Severnej Karolíne každý rok po Vianociach. Podujatie sa koná na počesť Donalda Rossa, škótskeho architekta golfových ihrísk.

Tento rok sa turnaj uskutočnil 27. – 29. decembra. V troch chlapčenských a troch dievčenských kategóriách hralo celkovo 350 hráčov a hráčok, ktorí si top rozdali medzi sebou na ihriskách číslo 1, 4, 5 a 8. Mária Tarabová mala vo svojej kategórii do 18 rokov konkurenciu 24 hráčok, pričom hrala na ihrisku číslo 1, ktoré postavili v roku 1897 s parom 70.

Ihriská v Pinehurste sú známe dlhými parmi a rýchlymi greenmi. Zabrať dali hráčkam aj tento rok. V dvoch kolách zahrala jediná slovenská reprezentantka v štartovom poli  72 a 76, čo stačilo na spomínanú druhú priečku. Stalveyová z Južnej Karolíny zahrala 71 a 73. V chlapčenskej kategórii do 18 rokov triumfoval Jack Wieler (72 + 66).

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv