Neprehliadnite

Vyhodený člen klubu ničil ihrisko, dostal trest aj pokutu

 

Podmienený trest a tučnú pokutu udelil Kráľovský súd v anglickom meste Leeds golfistovi, ktorý sa priznal k ničeniu ihriska svojho bývalého klubu. Zelený koberec v Yorkshire znehodnotil a poškodil pomocou prípravku na ničenie buriny.

Podľa správy Yorkshire Evening Post použil odsúdený Glen Newton prípravok na greene tretej jamky ihriska Wooley Park Golf Clubu vo Wakefielde v Anglicku. To všetko vraj bola pomsta za to, že ho vlani zbavili členstva v klube. Bývalému baníkovi členstvo pozastavili potom, ako sa dostal do konfliktu s majiteľmi rodinného klubu za svoje správanie voči personálu.

Kráľovský súd v Leedse skonštatoval, že tento rok  19. apríla Newton maskovaný v kukle podnikol útok na golfové ihrisko, zatiaľ čo si ho na kamerovom systéme všimol hlavný greenkeeper. Ten vzápätí 55-ročného  muža prenasledoval a strhol mu kuklu z hlavy. Newton bol potom zatknutý a uznaný vinným zo spomínaného trestného činu.

Súd Newtonovi napokon vymeral trojmesačný podmienečný trest a finančnú pokutu vo výške 80.000 britských libier v prepočte okolo 93.560 eur. Wooley Park Golf Club je považovaný za jeden z elitných a renomovaných klubov v západnej časti Yorkshire a jeho oficiálne otvorenie sa datuje do roku 1995.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv