Neprehliadnite

V Red Oak rozdávali tituly

 

V Red Oak Nitra poznajú všetkých klubových majstrov. V kategórii seniorov zvíťazila medzi ženami Dagmar Bizoňová (86 rán), v súťaži mužov triumfoval Milan Pánik (81).

Na otvorených majstrovstvách klubu v hre na rany panovalo slnečné víkendové počasie. Ihrisko bolo pripravené v skvelej kondícii. Denisa Kanásová si aj napriek ťažko nastaveným pin pozíciám obhájila titul majsterky. Do turnaja vstupovala ako favoritka a napokon zvíťazila s výsledkom 162 rán. Na druhom mieste sa umiestnila Jana Madarásová – 179 rán a tretie miesto si odniesla Ružena Gabašová – 181 rán. O novom majstrovi klubu sa rozhodlo až v play-off.

Ondrej Ondrovič, ktorý oba dni zahral ihrisko pod 80 rán, bojoval o prvenstvo do poslednej chvíle. Novým majstrom klubu, s počtom 158 rán, sa nakoniec stal Dominik Mračko. Na treťom mieste sa s počtom rán 170 umiestnil Ján Greššo. Nezabudli sme ani na našich juniorov, ktorí statočne bojovali celé dva dni. V kategórii STB netto do hcp 54 zvíťazil najmladší hráč Janko Chabroň a z juniorskej kategórie si prvé miesto odniesol Ondrej Havran.

Otvorené majstrovstvá klubu dvojíc v hre na rany (Texas Scramble brutto) sa stali korisťou dvojice Agnesa Buchová a Ramón Beňo. V Nitre-Lužiankach sa nedávno konali aj IV. Majstrovstvá klubu v hre na jamky.   Hráči boli rozdelení do skupín a následne najlepší hráči skupín postúpili do pavúka. Postupne sa vyraďovacími zápasmi dostal do finále Jaroslav Šalaváry, v ktorom sa mu podarilo zdolať Ondreja Ondroviča. Tretie miesto si odniesol hráč Martin Mrva a spomedzi žien v tejto kategórii zvíťazila golfistka Denisa Kanásová. Druhé miesto si vybojovala Jana Madarásová a na treťom mieste sa umiestnila Ružena Gabašová.

-jj-, skga

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv