Neprehliadnite

Policajné záťahy v Číne objavili ďalšie falšované golfové palice

 

Golfový priemysel musí riešiť pokračujúci problém s falšovaným golfovým vybavením, ktorý prežíva expanziu najmú v ázijských krajinách. Len v októbri zabavili muži zákona v Číne viac ako 20.000 nepravých golfových palíc.

Podľa magazínu Golfweek našla polícia falošné palice pri razii v šiestich mestách – v Dongguane, Guangzhou, Longhui, Šanghaji, Pekingu a Šao-yang. Medzi zabavenými „fejkmi“ išlo predovšetkým o značky Callaway, Ping, Scotty Cameron, TaylorMade, Titleist a XXIO. Okrem golfových palíc sa na trhu objavili aj falošné golfové topánky a vaky.

Čínski policajti sa napriek úspešnému záťahu však príliš netešia. Len v auguste odhalili okolo 10.000 falošných golfových palíc . Zatiaľ najväčší záťah na falzifikátorov golfového tovaru sa podarilo zrealizovať v Číne v roku 2020, keď našli viac ako 120.000 kusov falošných výrobkov. Od roku 2004 potom  zrušili viac ako 1500 internetových stránok, ktoré falošný tovar ponúkali a celkovo odhalili na 2,000.000 kusov falošného tovaru.

-jj-, golfwrx

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv