Neprehliadnite

PGA Tour: Za 15 odohraných turnajov prémia 50.000 USD

 

Predstavitelia PGA Tour si uvedomujú, že aj vo svete golfu treba bojovať o každého hráča. Práve preto zaviedla motivačný program „Play 15 Bonus“ s odmenou 50.000 USD pre každého golfistu, ktorý v danej sezóne odohrá minimálne 15 turnajov na zámorskom okruhu.

Prestížna PGA Tour da už v minulých rokoch snažila donútiť svojich hráčov, aby odohrali v sezóne minimálne 15 turnajov. Pre zahraničných hráčov to je dokonca podmienka, aby si zachovali členstvo. Navyše, pre všetkých hráčov je to podmienka, aby sa stali členmi s právom hlasovať. Teraz prichádza na rad aj finančná motivácia. Suma 50.000 USD pre tých najlepších z najlepších je síce zanedbateľná, ale mnohých ďalších hráčov určite poteší.

PGA Tour uvádza, že program je zatiaľ vo schvaľovacom riadení, avšak s ním počíta aj do ďalších sezón. Zároveň uvádza, že medzi spomínaných 15 turnajov sa nebudú počítať štarty na Korn Ferry Tour, PGA Tour Champions a na exhibičných íventoch. Naopak počítať sa bude účasť na Ryder Cupe, Prezidentskom pohári a na olympijskom turnaji. Vedenie okruhu súčasné oznámilo, že navýšenie čiastky na odmeny na The Players Championship.

Turnaj, ktorý je považovaný neoficiálne za piaty major a hráva sa v marci pred všetkými turnajmi veľkej štvorky, bude mať v roku 2022 dotáciu 20 miliónov USD, čo je o 5 miliónov dolárov viac ako tento rok. To z podujatia v Ponte Vedra Beach na Floride robí najlukratívnejší turnaj na rany ve svetovom golfovom kalendári. Navýšia sa aj odmeny pre januárový Sentry Tournament of Champions na Havaji. Ten bude mať dotáciou 8 miliónov USD, pričom víťaz získa 1,44 milióna USD.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv