Neprehliadnite

Fowler bude otcom, meno dcéry zatiaľ s otáznikom

 

Americký golfista Rickie Fowler neprežíva najlepšie obdobie vo svojej športovej kariére, ale za to sa mu darí v osobnom živote. V novembri totiž so svojou manželkou Allison Stokkeovou očakávajú narodenie dcérky. Jej meno ale zatiaľ nevybrali.

Fowler, ktorý naposledy získal turnajový titul ešte v roku 2019, mohol víťazné suchoty ukončiť nedávno na ívente CJ Cup. Na trofej nedosiahol, ale po dlhšom čase naznačil, že s ním treba opäť vážne počítať. Za posledných osemnásť mesiacov totiž omnoho viac strádal a neustále sa prepadal vo svetovom rebríčku. Lenže doma so svojou manželkou oslavuje, pretože očakávajú prvého potomka.

Už teraz je známe, že to bude dcéra. Fowler ale priznal, že meno pre ňu ešte stále nemajú. V rozhovore pre webový portál PGA Tour ale prezradil, ako budú meno vyberať. Do užšieho výberu sa dostanú zhruba tri mená a z nich vzíde to víťazné. Fowler si vzal 32-ročnú Allison v roku 2019 a to, že očakávajú narodenie dieťaťa, oznámil na sociálnych sieťach. „Keď som sa to dozvedel, bol som nadšený. A Allison tiež. A chcel som sa o takú správu s niekým podeliť,“ skonštatoval 32-ročný Američan, ktorý má rád motokros a terénne motorky.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv