Neprehliadnite

Dev Series Final: Opäť tragédia na juhoamerickej PGA Tour, zomrel ďalší kedík

 

Zubatá opäť obchádzala zámorskú golfovú súťaž PGA Tour Latinoamerica. Na turnaji Dev Series Final v Mexiku sa zrútil priamo na odpalisku Alberto Olguin, ktorý robil kedíka Venezuelčanovi Manuelovi Torresovi. Olguin neskôr v nemocnici zomrel.

Stalo sa to počas prvého dejstva na turnaji Dev Series Final v Nuevo Vallarta na deviatej jamke, ktorá bola pre Torresa poslednou osemnástou jamkou dňa. „Záchranári dorazili na ihrisko, urobili Olguinovi kardiopulmonálnu resuscitáciu (pozn. KPR) a potom ho odviezli do neďalekej nemocnice, kde sa ho už však zachrániť nepodarilo. Vyhlásili ho za mŕtveho o 15:27,“ uvádza sa v oficiálnom vyhlásení.

Výkonný riaditeľ PGA Tour Latinoamerica Todd Rhinehart a celé vedenie Tour vyjadrilo rodine Alberta Olguina úprimnú sústrasť. Jedná sa už o druhú podobnú tragédiu v tejto sezóne latinskoamerickej PGA Tour. V júni utrpel kolumbijský kedík Jose Edgar Preciado po druhej runde vo svojom hoteli v Kolumbii infarkt, ktorý mal pre neho fatálne následky.

 -jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv