Neprehliadnite

Členovia GC Welten trénujú v Šamoríne

 

V spolupráci s Olympia Squash & Golf Club v Šamoríne zahájil GC Welten tretiu zimnú golfovú sezónu na simulátoroch Full Swing™. Pod vedením hlavného trénera CTM  Petra Bučka budú rozvíjať mladé talenty klubu zaradené do Centra talentovanej mládeže, ktoré budú trénovať celú zimnú sezónu za zvýhodnených podmienok.

Rovnako v klube počas zimnej sezóny pôsobí aj golfový krúžok miestnej školy, ktorý v letnej sezóne taktiež spolupracuje s GC Welten Báč. Vedenie Olympia Squash & Golf Club je naklonené zahájiť spoluprácu a ponúknuť zvýhodnené podmienky aj pre CTM ďalších slovenských golfových klubov. V klube sú pre mladé talenty, ale aj pre širokú golfovú verejnosť k dispozícii 2 golfové simulátory  Full Swing™ najnovšej verzie (2019) s vysokorýchlostnými ION3 kamerami, vyhodnocujúcimi 12 parametrov rotácie a letu loptičky s videozáznamom a vyhodnotením impactu.

Simulátory Full Swing™ sú oficiálnym partnerom PGA. Členom Full Swing™ teamu a jeho hlavným propagátorom je Tiger Woods. Tréningové programy:  „chipping & putting“,  „scoring zone“ a „driving range“ s možnosťou  individuálneho nastavovania vzdialeností a uhlov predstavujú ideálnu možnosť zimnej prípravy nie len pre rekreačný golf, ale aj pre hráčov najvyššej výkonnostnej úrovne. Pre štandardnú hru je k dispozícii 100 svetových golfových ihrísk, vrátane legiend ako Pebble Beach, Valderrama alebo St.Andrews Old Course .

Súčasťou klubu je aj  squashový kurt s rozmermi majstrovského ihriska, ktoré najmenší  členovia krúžku používajú na tréning švihu na sucho alebo na tréning s detským golfovým vybavením.  Mnohí starší hráči využívajú kurt  ako jednu z alternatív kondičnej prípravy. Kurt je však k dispozícii aj verejnosti pre reálnu hru squash.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv