Neprehliadnite

Americká stredoškoláčka Pateová zahrala rundu na 57 rán!

 

Golfová senzácia! O tejto slečne zrejme ešte budeme počuť, preto si meno tínedžerky Macy Pateovej pokojne zapíšte. Americká študentka ovládla stredoškolský turnaj v Severnej Karolíne, keď sa v poslednej runde blysla výkonom 57 úderov a celkovo zahrala 14 rán pod par.

Pateová je hodnotená ako najlepšía juniorka v štáte. Na ihrisku Bermuda West Run to znovu dokázala, keď zapisovala birdie na 14 jamkách a vyhrala Central Pidemont 4-A Conference Championship. Svojim výsledkom stanovila niekoľko nových rekordov. Z doterajšieho maxima North Carolina High School Athletic Association ubrala štyri rany, pričom jej 57 rán je historickým rekordom pre chlapcov aj dievčatá dohromady.

Pateová zahájila svoje kolo snov na siedmej jamke a na prvých troch jamkách zo štyroch zahrala birdie. Po krátkom puttu do birdie na svojej 16. jamke vedela, že pokiaľ zahrá pary na dvoch zostávajúcich jamkách, donesie domov magických 59 rán. Lenže zapisovala berdíky aj na posledných dvoch jamkách a bolo z toho neuveriteľné kolo za 57. „Len som hrala svoju wedge skutočne blízko a skvele mi to išlo s puttrom, čo bola perfektná kombinácia,“ povedala Pateová.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv