Neprehliadnite

Alfred Dunhill Links Championship: Eso v podaní 71-ročného Ahmada Rashada

 

Niekdajšiemu hviezdnemu hráčovi amerického futbalu (NFL) Ahmadovi Rashadovi sa podaril husársky kúsok. Počas tímovej súťaže na golfovom turnaj Alfred Dunhill Links Championship v Kingsbarnse zahral 71-ročný borec hole-in-one!

Súbežne s turnajom European Tour sa na troch škótskych linksových ihriskách hrala ako Pro Am tiež tímová súťaž s viacerými známymi osobnosťami. Rashad, ktorý je štvornásobným účastníkom zápasu All-Stars NFL  (1978 – 1981), hral vo flajte so Švédom Kristofferom Brobergom. Po športovej kariére sa vrhol na dráhu úspešného televízneho komentátora, kde prevážne pre NBC Sports komentoval zápasy NFL, NBA i MLB.

Rashad je okrem toho vášnivým golfistom, pričom najčastejšie hráva doma v The Grove na Floride. Tento týždeň ale prechádza jeho hra náročnou skúškou na škótskych linksoch v St. Andrews, Carnoustie a Kingsbarns v domovine golfu na východe Škótska, a to so všetkým čo k tomu patrí vrátane typického počasia. Napriek tomu Rashad na poslednom menovanom ihrisku zahral hole-in-one!

Podarilo sa mu to sedmičkou železom na jamke číslo pätnásť, ktorá meria 161 m. Po svojom životnom zásahu sa športovec tmavej pleti okamžite pochválil svojmu kamarátovi a súčasne 15-násobnému major šampiónovi Tigrovi Woodsovi. „Vzal som si sedmičku železo, pretože silne fúkalo. Už som tú jamku hral a nedopálil som, ale tentoraz som to vypálil priamo na jamku a s jedným odrazom to tam spadlo,“ opísal Rashad svoj šťastný moment a jeden z vrcholov svojej športovej kariéry.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv