Neprehliadnite

ME hendikepovaných: Bravó Halmo, zlato v kategórii Stableford WR4GD!

 

Slovenský reprezentant Miroslav Halmo dosiahol historický úspech, keď sa stal v anglickom mestečku Stradford-upon-Avon majstrom Európy hendikepovaných golfistov v kategórii Stableford WR4GD!

Na prestížny turnaj RSM European Play-Off Series v rodisku legendárneho Williama Shakespeara dostalo pozvánku len osem zdravotne znevýhodnených golfistov vrátane Slováka Halma. Člen Slovenskej golfovej asociácie hendikepovaných tak v tejto sezóne pridal do osobnej štatistiky ďalší úspech, po víťazstvách získaných bodoch na Czech Disabled Golf Masters 2021 v Prahe a Czech Disabled Open 2021 v Českej Lípe.

Halmo vo štvrťfinále porazil výborného Fína Tima Pessiho. V semifinále mu nestačil ani srdnato bojujúci Švéd Magnus Grimberg. Finále proti domácemu hráčovi Graeme Mazurovi bolo náročné, ale slovenský golfista ukázal chladné nervy a na konci sa tešil najviac. „Je to neskutočné! Veľkým úspechom už bola pre mňa samotná pozvánka. Nesmierne si vážim, že ma sem pozvali,“ reagoval Halmo.

Slovenský hendikepovaný golfista teraz získal ďalšie cenné skúsenosti. „Jediné, čo som si hovoril, bolo, že nemôžem začať prehrávať. Snažil som sa v každom zápase od začiatku vyvíjať tlak a vyšlo mi to,“ vysvetlil Halmo, ktorého doplnila šéfka Golfového klubu Agama Petra Drzúriková: „Tento fantastický výsledok je výnimočný aj tým, že tento rok bol pre Mira debutom na súťažnej úrovni. Za svoj úspech vďačí tvrdej drine na ihrisku, radám trénerky Aniky Bolčíkovej a podpore SKGAH.”

-jj-, SKGA

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv