Neprehliadnite

KPMG Golf: Mickelson sa blysol esom na firemnej akcii v Houstone

 

Skúsený americký golfista Phil Mickleson už síce nepredvádza konzistentné top výkony, ale ešte stále dokazuje svoju príslušnosť k svetovej elite. Po trápení medzi veteránmi na PGA Tour Championship totiž zahral hole-in-one na podnikovej akcii KPMG Golf v Houstone!

Lefty Mickelson medzi „starými pánmi“ ovládol tri turnaje pri svojich prvých štyroch štartoch. Na Dominion Energy Charity Classic skončil ale v nedeľu až na delenom 47. mieste a nepodarila sa mu tak obhajoba jeho prvého víťazstva na PGA Tour Champions z vlaňajšej sezóny. Počas troch kôl zahral síce 17 berdíkov, no napriek tomu skončil v pare.

Do skórkarty totiž zapísal aj dve double bogey, ale hlavne dve deviatky, ktoré zahral v sobotu a v nedeľu vždy na päťparovej deviatke. V pondelok sa Leftymu už darilo podstatne viac. Na akcii KPMG Golf trafil hole-in-one, čo potom svojim typickým spôsobom trochu zľahčoval. Jeho spoluhráči každopádne prejavovali podstatne väčšie nadšenie, než sám majster.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv