Neprehliadnite

Agama spoznala v Tatrách klubových majstrov

 

Už tradične vo Vysokých Tatrách, presnejšie vo Veľkej Lomnici, sa rozhodovalo o majstrovských tituloch pre golfistov a golfistky z Agama GC, ktorý je inak doma na svojom bizarnom ihrisku s výhľadom na Bojnický zámok.

Majsterkou golfového klubu z baníckej obce Koš sa stala Lucia Ujhelyiová, ktorá zahrala „Lomnicu“ na 79 rán. Štatút klubového šampióna medzi muži si vybojoval Martin Rendek, ktorý zahral 76 rán. Majstrovský titul medzi seniormi získal Ladislav Roskoš, ktorý si však musel prevziať improvizovaný „zmrzlinový pohár.“ Obhajca minuloročného prvenstva Marián Truben totiž zabudol seniorský putovný pohár!

Prvú septembrovú sobotu si v Agame pripomínajú tých, ktorí už nie sú medzi nami, ale zanechali v lokálnom, ale sympatickom golfovom klube nezmazateľnú stopu. Spomínalo sa tak napríklad meno Miroslava Kožárika, ktorý bol krstným otcom športovo-kultúrnej akcie „Rock For Friends“. Uctili si aj golfového rozhodcu a člena klubu Jána Peča II, ktorý spomínaný gitarový festival v Agame miloval.

Najbizarnejšie golfové ihrisko na Slovensku praskalo vo švíkoch, účasť bola obrovská. Golfisti hrali texas scramble dvojíc, po hre na nich čakal výborný guláš. Na štvrtej jamke, ktorá je pomenovaná MK, zasadili už štvrtý strom. O hudobnú kulisu sa staral aj výborný gitarista a skvelý priateľ Henry Tóth.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv