Neprehliadnite

V Borši rozdali žiacke tituly pre slovenských majstrov

 

Mená golfových majstrov Slovenska v žiackych kategóriách (U12 a U14) pre rok 2021 už sú známe. V Green Resort Hrubá Borša potvrdil v ideálnom golfovom počasí svoje aktuálne postavenie medzi žiakmi do 14 rokov Tomáš Šmiček ml. (GTT), ktorý získal titul úplne zaslúžene. Titul vicemajstra aj tretia priečka v tejto kategórii patrí jeho klubovým kolegom – druhý skončil Marek Choma, o jednu ranu za ním zaostal Adam Labanc.

Aj medzi dievčatami v súťaži do 14 rokov sa najviac tešili v Trnave. Laura Póšová (GTT) nedala na sebe poznať únavu z cestovania z Francúzska a po vyrovnaných výkonoch (70+70) je majsterkou Slovenska. Na striebornej priečke skončila Rebecca Ann Náhliková (GCW) a tretia bola hráčka domáceho klubu GKHB Lívia Zelísková. Titul v kategórii chlapcov do 12 rokov patrí Matiasovi Masárovi (GCPEG), ktorý posledný deň zvládol ihrisko na 68 rán.

Do Penati GC putuje zásluhou Adama Lorencoviča striebro a taktiež aj bronz, ktorého držiteľom sa stal Marek Albert Majerčák. Majsterkou Slovenska sa stala v súťaži do 12 rokov aj usmiata Ella Hrbatá (Penati GC), ktorá je dcéru bývalého slovenského tenistu Dominika Hrbatého. Vicemajsterkou sa stala Hrbatej klubová kolegyňa Olívia Grachová a bronz putuje zásluhou Deniz Sapmaz do GC Welten Báč.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv