Neprehliadnite

Tour Championship: Cantlay triumfoval v Atlante, za FedEx Cup dostal 15 mil. USD

 

Golfista Patrick Cantlay ovládol v Atlante záverečný turnaj sezóny Tour Championship a za triumf vo FedEx Cupu obdržal odmenu 15 miliónov amerických dolárov. Vo finále zvíťazil so skóre -21 a náskokom jednej rany pred španielskou hviezdou Jonom Rahmom.

Je to fantastické. Je to odmena za celý rok a myslím, že mám za sebou veľmi vyrovnanú a vydarenú sezónu a na konci som bol v ráži. Je to satisfakcia za životnú prácu,“ povedal Američan Cantlay. ktorý ovládol dve posledné akcie sezóny na PGA Tour. Vďaka titulu v Owings Mills sa dostal do čela FedEx Cupu a na finálovú akciu na ihrisku East Lake vstupoval so skóre -10. Na čele poradia sa pritom udržal celé štyri dni. Prvý hráč sveta Rahm sa síce doťahoval, ale zámorský borec jeho tlaku odolal.

Na poslednej jamke turnaja dokonca Rahm zahral berdíka, čím by si vynútil rozstrel. Dvadsaťdeväťročný Cantlay ale dal rovnako birdie a radoval sa z najväčšieho úspechu vo svojej športovej kariére. „Pod tlakom hrajú najlepšie, to moje osobnosti vyhovuje. Odtrhli sme sa od zbytku pola a posledné kolo bol veľký boj, skoro ako jamkovka. Bol to dobrý tréning na Ryder Cup,“ skonštatoval Cantlay pred blížiacim sa prestížnym duelom USA s Európou.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv