Neprehliadnite

The Stampede: Slovenka Vávrová z University of Nebraska ovládla turnaj

 

Slovenská golfistka Michaela Vavrová robí dobré meno svojmu materskému klubu Grey Bear Tále aj v zámorí. Študentka druhého ročníka na Universite of Nebraska vyhrala turnaj The Stampede at the Creek v Elkhorne v Nebraske.

Vavrová sa prezentovala v priebehu troch kôl vyrovnanými výkonmi (74+71+72) a triumfovala s náskokom štyroch úderov. Pre golfistku z Táľov ide o prvé individuálne univerzitné víťazstvo. Na spomínanom turnaji sa hodnotila aj tímová súťaž, ale tím Huskers neklasifikovali pretože nemali kompletný štvorčlenný flajt.

Vávrovej osobná štatistika – sedem berdíkov, osem bogey a 39 parov. „Som hrdá, že sa Miške dobre podarilo tento týždeň zvládnuť ihrisko. Je to prelomové víťazstvo, na ktorom môže stavať pred dvomi finálnymi turnajmi jesennej sezóny,”povedala hlvná trénerka golfového ženského tímu Huskers na adresu Vávrovej, ktorá okrem víťazstva získala aj honor Hráčky týždňa.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv