Neprehliadnite

Ryder Cup: Podal tiket za 8 USD a vyhral takmer milión

 

V poradí 43. ročník prestížneho Ryder Cupu priniesol obrovskú radosť nielen amerických golfistom a fanúšikom. Z jednoznačného triumfu nad Európu (19:9) vo Whistling Straits sa však náramne tešil aj nemenovaný stávkar, ktorý si vsadil na nedeľňajšie single a takmer sa stal milionárom.

Pravdepodobnosť, že trafíte presne všetkých dvanásť duelov záverečných dvojhier, je minimálna. Komplikáciou nie je len samotná športová stávka , ale predovšetkým fakt, že najmä jamkovka je nevyspytateľná. Ale nemožné sa napokon stalo realitou. Nemenovaný stávkar trafil tucet výsledkov správne a za 8 amerických dolárov zinkasoval 966.290 USD.

Len pre zaujímavosť. Vzhľadom na fakt, že pri tipovaní najmä v kolektívnych športoch existujú tri základné možnosti (výhra, remíza a prehra), mohlo v nedeľňajších singloch na Ryder Cupe nastať viac ako 500.000 rôznych kombinácií výsledkov. Šťastlivý výherca však potvrdil aj znalosti odborníka. Napríklad veril v singloch, že Rory McIlroy aj po troch prehrách zdolá dobre hrajúceho Xandera Schauffeleho.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv