Neprehliadnite

Penati ocenilo Sabbatiniho za prínos golfu na Slovensku

 

​Vedenie Penati Golf Clubu odmenilo Roryho Sabbatiniho. Naturalizovaný slovenský golfista dostal finančnú odmenu 10.000 eur nielen za striebornú olympijskú medailu z Tokia, ale aj za celkovú reprezentáciu Slovenska a podporu rozvoja golfového športu pod Tatrami.

Sabbatini, ktorý je manželom Martiny Štofaníkovej, bývalej partnerky šéfa slovenského parlamentu Borisa Kollára, je čestným členom Penati Golf Clubu. V domovskom rezorte medzi borovicovými lesmi na Záhorí má k dispozícii tréningové zázemie, ktoré využíval okrem iného aj v rámci svojej prípravy na posunutý olympijský turnaj v Japonsku.

Zástupcovia Penati preto zvolili túto formu skôr symbolickej podpory, aby Rorymu poďakovali nielen verbálne, ale aj konkrétne a hmatateľne. Penati v Šajdíkových Humenciach neďaleko okresného mesta Senica oceňuje nielen Sabbatiniho inšpiratívny príbeh, ale aj jeho nadšenie pre slovenský golf a osobnú prácu s mládežou.

Symbolický šek prevzal rodák z juhoafrického Durbanu v nedeľu 12. septembra, ešte predtým než odletel na svoj ďalší turnaj na European Tour do Holandska (Dutch Open). Súčasťou nedeľňajšieho programu potom bolo aj osobné stretnutie s členmi klubu, talk show, golfová klinika a autogramiáda.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv