Neprehliadnite

Návrat formy a rodinné šťastie

 

Pozoruhodný rok Jordana Spietha azda ani nemôže mať lepšie vyvrcholenie. Potom, čo americký golfista ukončil športové trápenie a senzačne sa vrátil medzi golfovú elitu, bude na jeseň po prvý raz otcom. S manželkou Annie očakávajú 21. novembra narodenie prvého potomka.

Spietha označovali za zlaté dieťa amerického golfu, v posledných rokoch sa však herne aj výsledkovo trápil a hľadal. Začiatkom tohto kalendárneho roku ale prišli zlepšené výkony a v apríli tiež prvý titul na PGA Tour po skoro štyroch prázdnych sezónach. Navyše, asi zhruba za dva mesiace získa štatút otca.

O pozitívnu správu sa manželia podelili počas turnaja TOUR Championship, kde Annie svojho muža doprevádzala. Bývalý prvý hráč svetového rebríčka profesionálnych golfistov a trojnásobný major šampión sa samozrejme už nemôže dočkať: „Áno, som nadšený. Hlavné ale je, že sa ona cíti skvele, to je teraz priorita číslo 1. Všetko ide podľa plánu,“ reagoval Spieth.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv