Neprehliadnite

Druhý ročník skalického Memoriálu Stanislava Chovanca

 

Na ihrisku Grafobal Group Golf Resort Skalica sa uskutočnil 2. ročník Memoriálu Stanislava Chovanca. Po príhovore oboch dcér Katky a Lucky sa spomienkový turnaj hneď od rána niesol v komornom duchu.

Pamiatku Stanislava Chovanca si prišli uctiť nielen golfisti, ale zároveň aj jeho kamaráti. V reklamnom priestore recepcie „bežali“celý deň fotky z rodinného albumu. Počas turnaja, ktorý sa začal canon štartom, panovalo veľmi teplé a slnečné počasie, ktoré preverilo golfové schopnosti všetkých hráčov.

Vyhlásené boli štyri súťažné kategórie, v ktorých triumfovali Samuel Šitina (HCP 0-15,0), Viera Jablonická (HCP 15,1–25,0), Miroslav Giba (HCP 25,1–54,0) a Pascal Stašek (Juniori do 14 rokov). Všetci víťazi obdržali od rodiny Chovancových krásne hodnotné vecné ceny, umelecké trofeje a nádherné kytice z rezaných kvetov.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv