Neprehliadnite

Chlapec z inej planéty, dve esá v jednom kole!

 

Svetový golf zaznamenal už viacero pozoruhodných udalostí a zdá sa, že ešte dlho aj budú pribúdať. Hrdinom čerstvého golfového príbehu je tentoraz 11-ročný chlapec Jake Martinez, ktorý v jednom kole zaznamenal dve esá!

Malý zázrakom možno nazvať to, čo sa stalo počas tretieho septembrového víkendu na turnaji US Kids Golf na Palm Springs Open. Martinez z Tusconu v prvom kole turnaja na ihrisku Weston Mission Hills totiž podľa odborníkov z National Hole-In-One Registry postavil športovú štatistiku na hlavu. Šanca, že trafíte dve esá v jednej runde, sa totiž rovná 1:67,000.000. A to už je pomaly menšia pravdepodobnosť, ako fakt, že v komerčnom lietadle, do ktorého nastúpite, bude výbušnina alebo časovaná nálož.

Martinez pritom do turnaja US Kids Golf nevstúpil ani trochu dobre, hneď na prvej a tretej jamke zahral nepríjemné double bogey. Ale potom prišla trojpárová päťka dlhá 95 yardov, pri ktorej si nechal poradiť od svojho otca v úlohe kedíka. „Tatino mi povedal, aby som si vzal ´pitching´ vedžku. Loptička raz skočila a zapadla do jamky. Všetci sme boli v šoku,“ opísal 11-ročný Američan prvé hole-in-one po odohratom kole.

Hra pokračovala až k trojpárovej jamke číslo 12. „Bola dlhá 100 yardov a znovu som si vzal pitching wedžku. Tatino mi odporučil vlastne to isté s tým, aby som mieril trochu doľava. A stalo ae vlastne to isté, loptička raz skočila a opäť zapadla do jamky. Zostali sme všetci stáť v úžase, neverili sme vlastným očiam,“ vykreslil výnimočné okamžiky talentovaný golfista, ktorý napokon dohral kolo s výsledkom 74 úderov.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv