Neprehliadnite

Arkansas Championship: Spilková zaknihovala tretí najlepší výsledok na LPGA

 

Útok na elitnú desiatku nevyšiel, napriek tomu Klára Spilková udržala na výborne obsadenom turnaji Arkansas Championship kontakt s najlepšími a dosiahla na svoj tretí najlepší výsledok v kariére na okruhu LPGA. V Rogerse skončila na delenom 19. mieste.

Dvadsaťšesťročná česká olympionička zakončila trojkolový turnaj s deviatimi ranami pod par. Z víťazstva se radovala Japonka Nasa Hataokaová s celkovým skóre -16. Spilková figurovala po dvoch kolách na delenom deviatom mieste a útočila na svoj najlepší výsledok na zámorskom okruhu. Aj v záverečnom kole sa dostala pod par, ale tentoraz po troch berdíkoch a dvoch bogey len o ranu. Súperky skórovali viac, preto v poradí klesla.

Najlepšie bolo prvé kolo, v ktorom mi padali krásne paty a keď som dala eagle na štvorpare z deväťdesiatich metrov,“ uviedla v tlačovej správe Spilková, ktorá sa na úvod delila o piate miesto. Zvyšok turnaja už bol trochu nervóznejší. V 2. kole som mala jedno double bogey, navyše  zachráneěné, ale zakončila som to opäť eaglom. Vo finále žiaľ, paty padať prestali, ale iaj tak som s výsledkom spokojená,“ dodala dvojnásobná olympionička

Pražskej rodáčke a najlepšej českej golfistke súčasnosti robila kedíka po čase Monika Dvořáková. „Bolo to príjemné, mať ju zase na bagu,“ pochvaľovala si Spilková. Najlepším výsledkom Spilkovej na okruhu LPGA je delené ôsme miesto z vlaňajšieho januára v Gainbridge. Tento rok apríli skončila na Havajských ostrovoch dvanásta.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv