Neprehliadnite

Wyndham Championship: „V Tokiu som sa uvoľnil,“ tvrdí strieborný olympionik Sabbatini

 

Po olympijskom turnaji v Japonsku a zisku strieborného kovu pôsobí Rory Sabbatini, ako keby zo seba zhodil prehnané očakávania. Golfového reprezentanta Slovenska objala po tokijskom úspechu pohoda a na turnaji PGA Tour v Greensboro útočí na svoj prvý titul po desiatich rokoch.

V piatkovom druhom kole turnaja Wyndham Championships sa juhoafrický rodák so slovenským pasom katapultoval o osemnásť miest smerom hore a delí sa o druhú priečku, na ktorej spolu s ním momentálne figurujú ďalší skúsení golfisti Webb Simpson a Scott Piercy z USA. „Moja hra sa uberá správnym smerom, zlomové bolo asi záverečné kolo v Tokiu,“ pripomenul manžel Slovenky Martiny Štofaníkovej historickú rundu pod piatimi kruhmi – 61 rán.

Štyridsaťpäťročný Sabbatini má v polovici turnaja v Greensboro skóre -10. O štyri údery menej zatiaľ potreboval priebežný líder Russell Henley z USA. „Vždy som na seba vyvíjal príliš veľký tlak, v Tokiu som sa uvoľnil a fungovalo to. Rovnaký prístup sa snažím mať aj tu, nevydarené údery si až tak nepripúšťam. Bolo by úžasné si zopakovať víťazstvo, ale uvidíme, čo sa stane,“ brzdí optimizmus Sabbatini, ktorý doteraz na okruhu PGA Tour oslavoval poltucet triumfov. Naposledy v marci 2011 na turnaji Honda Classic na Floride.

 

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv