Neprehliadnite

Woodsovi hrozí staronový škandál, ex-milenka chce zrazu prehovoriť

 

Hviezdny Tiger Woods sa stále zotavuje po vážnej autonehode, ale rehabilitáciu mu najnovšie komplikuje bývalá milenka. Rachel Uchitelová sa rozhodla, že zverejní informácie z dohody o mlčanlivosti, ktorú spečatila svojim podpisom pred dvanástimi rokmi výmenou za „šek“ v hodnote 8 miliónov USD.

Právnici amerického golfistu a pätnásťnásobného major víťaza už na Uchitelovú podali žalobu. Uchitelová síce nebola jedinou ženou, s ktorou Woods podvádzal svoju niekdajšiu švédsku manželku Elin Nordegrenovú, ale stala jednou z najznámejších. Zámorský golfista sa po rozvode dostal do životnej aj športovej krízy, ale aj vďaka svojej nezlomnej vôli sa dokázal vrátiť späť medzi golfovú elitu a naďalej patrí medzi najlepšie zarábajúcich športovcov na našej planéte.

Naopak, Uchitelová poukazuje na fakt, že zatiaľ, čo Woods sa očistil, jej renomé výrazne utrpelo a stále bojuje s negativným vnímaním svojej osoby. Predovšetkým zámorské médiá ju vykresľujú ako prinajmenšom ženu ľahších mravov. Niekdajšej 46-ročnej VIP hosteske a moderátorke vadí, že kvôli dohode, ktorú vtedy podpísala, nemá šancu sa akokoľvek proti tlaku médiá a zverejnením špekuláciám brániť.

Absolventka psychológie na University of New Hampshire po prvý raz prelomila bobríka mlčania v roku 2019 v dokumentu „Tiger“. Bývalá manažérka niekoľkých nočných klubov v New York City sa tiež sťažovala na svoje pokračujúce finančné a osobné problémy, ktoré prišli po podpise dohody. Z ôsmich miliónov dolárov jej údajne zostali len dva, zvyšok utratila za právnické služby, súdne poplatky a ďalšie výdaje súvisiace s prípadom.

Desať rokov potom o mne ľudia stále hovoria ako o aktérke tohto príbehu, o ktorom som nikdy nemohla nikomu povedať. Cítim, že je čas prevziať oťaže,“ uviedla v rozhovore pre New York Times. Doslova vzápätí podala návrh na insolventnosť, aby sa chránila pred veriteľmi. Dohodu o mlčanlivosti, ktorú Uchitelová považuje za spoločenský prežitok, chce údajne porušiť aj preto, že už Woodsovi nemôže poškodiť povesť ani zárobky. „Rada by som raz bola sama tou, kto rozpráva svoj životný príbeh,“ dodala Uchitelová.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv