Neprehliadnite

Nezaočkovaný DeChambeau po korone schudol

 

Elitný americký golfista Bryson DeChambeau, prišiel o účasť na olympijskom turnaji v Tokiu pre pozitívny test na Covid-.19, sa vracia na scénu. Evidentne však schudol a má mierne problémy pri dýchaní nosom.

DeChambeau prezradil, že je ľahší takmer o päť kilogramov v dôsledku diagnózy, ktorú sa dozvedel počas prvej vlny testovania amerických olympionikov pred odletom do Tokia. Prvé príznaky choroby ako preťaženie, únava a kašeľ začal pociťovať až niekoľko dní po svojom prvom pozitívnom teste.

Následne musel odstúpiť DeChambeau a v olympijskej nominácii USA ho nahradil Patrick Reed. „Kvôli mojej absencii v Tokiu som nič necítil. Už na tom nezáležalo. Keď som mal pozitívny test, bolo to sklamanie. Ale potom sa môj mozog prepol do stavu, že je to OK, aj keď tam nie som. Že je to proste tak, ak tak to aj malo byť,“ prezradil 27-ročný Američan, ktorý do golfovej módy vrátil bekovku.

-jj-

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv