Neprehliadnite

Futbalisti z Old Traffordu lekciu golfu v St. Andrews

 

Futbalisti Manchesteru United ladili formu pred štartom anglickej Premier League v škótskom St Andrews. Červení diabli sa prirodzene sústredili vo futbalovom kempe, ale keď už boli v kolíske golfu, tak nemohli obísť ani „domov golfu.“  Hráči z štadióne Old Trafford si golfový relax náramne užívali.

Za niekoľko dní odštartuje nový ročník Premier League a tak v kuchyni všetkých účastníkov finišuje záverečná príprava. Platí to aj pre slávny Manchester United. Volnejší režim počas víkendu využila väčšina hráčov Red Devils k tomu, aby vymenila kopačky za golfové palice. Nechýbali ani najväčšie hviezdy tímu Harry Maguire, Juan Mata, Phil Jones či Daniel James.

Ani manažér a tréner tímu Ole Gunnar Solskjaer, ktorý si čas strávený pri kráľovskej hre pochvaľoval. „V Škótsku je vždy krásne. Ale mali sme skutočne veľké šťastie. Keď sem prídete, môžete zažiť akékoľvek počasie. A my sme ho mali fantastické celé štyri dni,“ vyhlásil Solskjaer., ktorý pred novou sezónu získal do tímu Jadona Sancha z Borussie Dortmund a Raphala Varana z Realu Madrid.

„Golf je skvelý pre zbližovanie. Pre hráčov je dôležité, aby sa dali dohromady. Je to vlastne po prvý raz, čo sa nám podarilo dať všetkých dohromady, takže to bolo skvelých pár dní,“ pochvaľoval si kouč United. Na druhej strane hviezda poslednej sezóny – Bruno Fernandes a Anthony Martial dali prednosť tenisu a Paul Pogba zvoli pasívny odpočinok.

-jj-

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv