Neprehliadnite

Agama v Koši oslavuje už druhú dekádu!

 

Dve dekády na slovenskej golfovej mape, to je dôvod na oslavu! Azda najzvláštnejší golfový klub u nás -Agama, v ktorom panuje nákazlivo priateľská atmosféra, už má 20 rokov. Neďaleko Bojníc v bývalej banskej obci Koš preto zorganizovali Charity golf v spolupráci so Slovenskou golfovou asociáciou hendikepovaných.

S tradičným heslom  – Aj golfom sa dá pomáhať sme usporiadali zbierku pre nášho priateľa Vladka Masláka, ktorý sa stará o ľudí v núdzi,“ informovala Petra Dzúriková.  Šéfku a golfovú fanatičku Agamy potešila aj osobná návšteva čerstvého šéfa SKGA Rastislava Antalu. Pri tejto príležitosti zasadili krásne dva nové stromy, ktoré zabezpečil Fero Graňo. Prezident asociácie hendikepovaných  Peter Lenčeš sa postaral o skvelú zábavu po hre, ktorú mala pod palcom kapela DeArt.

„Obrovská vďaka patrí mojej mamine za výborné pagáčiky, našej fantastickej cukrárke Adi Zolvíkovej za jej výborné zákusky, Drgoňovcom za výbornú tortu, môjmu manželovi, že v tom teple navaril výborný guláš a stál pri kotline aj s Jankom Minichom, ktorý mu pomáhal.  Tiež našej fantastickej ne- členke v bare Heni, že si vymenila službu, aby mohla byť v tento deň s nami, a po hre čakať golfistov so zmrzlinovými pohármi,“ prezradila Dzúriková, ktorá sršala tradične príjemne nákazlivou náladou.

Dve dekády tak trochu bizarného golfového klubu s prepadajúcim sa ihriskom po banských aktivitách z minulosti hodnotila Agama pozitívne. „Vďaka všetkým, ktorí robíte Agamu Agamou vďaka. Jasné, že sú chvíle, keď má človek  chuť to celé „golfové“ zabaliť a povedať si načo robiť akcie, keď chodí málo ľudí, ale potresceme tým predsa tých, ktorí chodia  a Agamu majú radi. A potrestala by som aj seba, lebo žiť sám a bez príjemných ľudí nedáva životu žiaden zmysel. Za 20 rokov vyprodukovala  Agama veľký počet golfistov, ruku na srdce, ktorí ste začínali u nás, možno niektorí by ste golf ani nehrali a nespoznali tak tento krásny šport…,“ uzavrela Dzuriková  

  1. miesto Timea Graňová- Ferko Graňo 
  2. miesto Peťo Lenčeš- Miro Halmo
  3. miesto Dalibor Suchánek- Marta Kožáriková 

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv