Neprehliadnite

The Open: Prvý deň v Sandwichi patril Juhoafričanovi Oosthuizenovi

 

Juhoafrický golfista Louis Oosthuizen potvrdzuje aj na britskom The Open tohtoročnú formu z major turnajov. Druhý muž PGA Championship aj US Open vo štvrtok zahral na linksovom ihrisku Royal St George’s šesť úderov pod par a po prvom kole vedie.

Víťaz ostrovního The Open z roku 2010 Oosthuizen má náskok jednej rany pred dvojicou Američanov, šampiónom z roku 2017 Jordanom Spiethom a Brianom Harmanom. Tridsaťosemročný Oosthuizen využil dopoludňajšie slniečka, obišiel prvú osemnástku bez jedinej chyby a zapísal poltucet berdíkov.

Z môjho pohľadu to bolo asi perfektné. Nerobil som príliš veľa chýb, a keďsom mal šancu na birdie, tak som pat premenil,“ pochvaľoval si. Prvý hráč sveta Dustin Johnson z USA začal so skóre -2, obhájca titulu Shane Lowry z Írska mal jednu ranu nad par rovnako ako šampión nedávneho US Open Španiel Jon Rahm.

Najhorší zo 156 hráčov je tohtoročný víťaz PGA Championship Američan Phil Mickelson s desiatimi ranami nad par. Turnaj sa koná po ročnej pauze. Vlani sa nehralo kvôli koronavírusu a v tejto sezóne si hráči užívajú podporu až 32.000 fanúšikov. „Počuť potlesk na každom odpalisku a greenech je fantastické a hra je hneď iná a radostnejšia,“ povedal Angličan Danny Willett, víťaz US Masters z roku 2016.

Výsledky 1. kola The Open:
/Sandwich, PAR: 70, dotácia: 11,5 mil. USD/
1. Oosthuizen (JAR) 64/-6, 2. Spieth (USA) 65/-5 a Harman (USA) 65/-5, 4. Simpson (USA) 66/-4, Cink (USA) 66/-4, Hughes (Kan.) 66/-4, Frittelli (JAR) 66/-4 a Hébert (Fr.) 66/-4

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv