Neprehliadnite

The Open: Hviezdny Kevin Na ukázal chrbát najstaršiemu major turnaju

 

V dôsledku britských obmedzení spojených s cestovaním sa Kevin Na rozhodol odhlásiť z The Open, ktoré štartuje budúci týždeň v Royal St. George´s. Päťnásobného víťaza na PGA Tour nahradí v štartovom poli dvojnásobný major šampión Martin Kaymer z Nemecka.

Prvým náhradníkom bol svetový hráč číslo 67 Cameron Davis, ale ani on nemôže kvôli prísnym opatreniam do Európy cestovať na poslednú chvíľu, takže sa nakoniec šťastie usmialo na bývalú svetovú jednotku Kaymera, ktorý to geograficky nebude mať do juhovýchodného Anglicka ďaleko. „Bolo to náročné rozhodnutie, ale pre moju rodinu aj pre mňa je najlepší tohtoročný The Open vynechať,“ komentoval Na, prečo sa na 149. ročníku The Open nepredstaví.

„Vrátim sa na budúci rok. Je to jeden z mojich najobľúbenejších týždňov v roku a raz by som rád držal v rukách Klaretový džbán,“ dodal. Rozhodnutie 37-ročného Američana prichádza v nadväznosti na správy, že sa niektorí hráči so sídlom v Spojených štátoch amerických rozhodujú vzdať sa svojich miest v štartovom poli v dôsledku prísnych anticovidových opatrení panujúcich vo Veľkej Británii. Pred týždňom tieto opatrenia spochybnil Rickie Fowler, ktorý kritizoval dvojaký meter pre fanúšikov a zámorských golfistov.

„Vyzerá to, že my hráči musíme prekonávať prekážky a vyhýbať sa nástrahám, zatiaľ čo na turnaji sa bude pohybovať denne 32.000 fanúšikov. Manželkám a deťom hráčov ale pricestovať nedovolia. A hráči bez hrozby diskvalifikácie ani nemôžu ísť do reštaurácie. Neviem, čo si o tom mám myslieť,“ kritizoval Fowler. Po odstúpení Kevina Na a Kaymerovom nasadení do turnaja sú teraz najvyššie traja postavení hráči na zozname náhradníkov Andy Sullivan, Antoine Rozner a Troy Merritt.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv