Neprehliadnite

Rocket Mortgage Classic: DeChambeau sa rozišiel s kedíkom tesne pred obhajobou titulu

 

Dosť nečakané divadlo sa odohralo ešte pred štartom turnaja Rocket Mortgage Classic. Deň pred prvým kolom sa totiž ukončili vzájomnú spoluprácu americký golfista Bryson DeChambeau a jeho  kedík Tim Tucker. Na turnaji pritom mali spoločne obhajovať vlaňajšie prvenstvo!

Rozchody golfistov s nosičmi vakov nie sú ničím až tak neobvyklým, napokon niekoľkokrát za kariéru si tým prejde každý hráč. Ale tento je trochu zvláštny, pretože k nemu došlo priamo uprostred turnajového týždňa. DeChambeau s Tuckerom ešte v Detroite spoločne obišli tréningové kolá, v stredu večer sa ale rozhodli, že spoluprácu ukončia.

„Odviedli spoločne množstvo dobrej práce, včera večer sa ale rozhodli, že sa rozídu,“ potvrdil golfistov agent Brett Falkoff vo štvrtok pre zámorské médiá. „Tim už bol unavený a Bryson tiež. Každý vzťah niekedy skončí, a to sa stalo aj v tomto prípade. Nejde o jednu konkrétnu vec, nahromadilo sa ich totiž viac. Ako v každom vzťahu hráča a kedíka, aj tu boli dobré a špatné momenty. Obaja si prajú len to najlepšie a vždy si ochotne poradia,“ dodal Falkoff.

Americký búrlivák DeChambeau, ktorý vrátil do golfovej módy charizmatickú bekovku, sa s Tuckerom už raz rozišiel, a to v roku 2017. Znovu dohromady sa ale dali začiatkom nasledujúceho roku. Spoločne získali všetkých osem titulov na PGA Tour, ktoré aktuálna svetová šestka získala. V tomto týždni tak v súťažných kolách DeChambeauovi nosí palice Ben Schomin, ktorý je manažérom spoločnosti Cobra Golf.

V úvodnom dejstve na turnaji Rocket Mortgage Classic spoločne došli v pare, čo je zatiaľ ďaleko za hranicou katu (T110). Dechambeaua samozrejme nezabudol podpichnúť jeho krajan a momentálne veľký internetový rival Brooks Koepka. Ten na sociálnych sieťach ocenil prácu svojho kedíka Rickyho Elliotta, s ktorým spolupracuje prakticky celú kariéru a s ktorým vyhral všetky štyri svoje major trofeje.

 

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv