Neprehliadnite

Profesionálny golfista Siller náhodnou obeťou vraha neďaleko Atlanty

 

Muž, ktorý minulú sobotu v golfovom klube neďaleko Atlanty zastrelil troch mužov vrátane miestneho profesionála Eugena „Gene“ Sillera, už nie je na úteku. Zadržali ho asi 25 míľ juhovýchodne od miesta činu.


Podľa vyjadrení mužov zákona mal Siller obrovskú smolu, pretože sa údajne vrahovi priplietol náhodou do cesty pri páchaní iného trestného činu respektíve zločinu. Prípad, ktorý sa stal v Pinetree Country Clube v Kennesaw pri 10. jamke silne zatriasol golfovou komunitou nielen v Georgii. Sillera našli bez známok života so strelným poranením hlavy. Zanechal pe sebe manželku a dve malé deti, pričom mu kondoloval aj šéf PGA of America Jim Richerson.

Na korbe bieleho pick-upu, ktorý bol zaparkovaný na greene 10. jamky, našli policajti aj ďalšie dve mŕtve telá. Polícia ich identifikovala ako 46-ročného Henryho Valdeza z Kalifornie a 76-ročného Paula Piersona z Kansasu. S golfistom Sillerom ich nespájal žiadny vzťah ani minulosť. „Detektivi na tom pracovali nepretržite od 3. júla. Niektorí spali len na služobných izbách a snažili sa tento prípad čo najrýchlejšie vyriešiť,“ uviedol policajný hovorca Cobb Tim Cox.

O päť dní neskôr zadržali agenti federálnej polície a príslušníci kancelárie šerifa z Cobb County v Chamblee osobu podozrivú z týchto vrážd. Jedná sa o Bryana Rhodena, ktorého policajný šéf opísal ako „osamelého strelca“. Polícia ďalej uviedla, že Sillera vrah zabil, keď išiel zistiť, prečo biely pick-up nabehol na green 10. jamky. Vyšetrovatelia sa domnievajú, že ho strelec zabil, keď ho v podstate vyrušil pri zločine. Podľa policajnej správy sa nezdá, že by bol terčom pôvodného útoku a ani ďalšie dve vraždy mužov nemajú žiadny vzťah k miestu činu.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv