Neprehliadnite

Euram Bank Open: Slovák Teťák v Adamstale na sympatickom 11. mieste

 

Vynikajúci výsledok dosiahol na turnaji Euram Bank Open slovenský golfista Tadeáš Teťák. Na podujatí z kalendára Challenge Tour v rakúskom Adamastale zaznamenal celkové skóre -12 a obsadil jedenástu priečku. Z víťazstva sa radoval Stuart Manley (-18) z Walesu.

Teťák prežil u našich juhozápadných susedov parádny turnaj, ktorý štartoval na Euram Bank Open vďaka sponzorskej pozvánke spoločnosti Relmostu. Slovenský amatér študujúci v zámorí sa síce rozbiehal pomalšie (70+69), ale počas víkendu sa blysol senzačnými 64 respektíve 65 údermi. Za elitnou desiatkou zaostal o jediný úder. Vynikajúcim výkonom sa v Rakúsku prezentoval aj český golfista Aleš Kořinek, ktorý obsadil dokonca ôsmu priečku.

Kořínek tak potvrdil, že sa mu v Adamstale darí. V roku 2018 si tam deleným jedenástym miestom vytvoril svoje maximum na Challenge Tour, ktoré však teraz ešte o tri priečky vylepšil. Aj on mal veľmi silný víkend.´Po úvodných dvou kolách za 68 úderov bol na skóre -4, v sobotu ale po dlhom čakaní zahral štyri rany pod par za jediný deň a v nedeľu vystrihol rundu ešte o ranu lepšiu!

Rovnako ako v sobotu ťažil z vydareného štartu, keď bol po troch jamkách tri pod, tentoraz vďaka trom berdíkom. Potom síce prišlo bogey na deviatke, ale ďalšia séria troch berdíkov tentoraz na štyroch jamkách (12, 13, 15) ho posunula k výsledku 65 rán (-5) a celkovému skóre -13. To stačilo na spomínané delené ôsme miesto, za ktoré Kořínek zinkasoval 4686,67 eur.

Značky:

 
 
 

Komentáre sú uzatvorené.

 
 
Peliculas Gratis Online Peliculas Online TV Peliculas & CINE Peliculas Latino Online Peliculas5 TV AltaPelicula Online Peliculas Audio Latino PeliculasHD TV latinopeliculas.tv peliculas10.tv